Eigen bedrijf starten2017-07-21T09:33:48+00:00

Eigen bedrijf starten
of verder uitbouwen

Eigen bedrijf starten. Spannend!

Spannend, je eigen bedrijf starten. Misschien ga je binnenkort aan de slag of ben je al begonnen. In de retail of de dienstverlening. In ieder geval heb je de beslissing genomen.
Je hebt een ondernemingsplan gemaakt of misschien ben je gewoon zonder plan van start gegaan. Plannen maken is één, uitvoeren is vaak andere koek. Daar weten wij bij Company Coaches alles van.
In de praktijk van alledag is werken aan je eigen bedrijf een kwestie van keihard werken. Soms valt het mee en kan je er goed van leven, soms vallen de uitkomsten tegen. Misschien waren de verwachtingen te hoog gespannen of zit de economie tegen. Toch ben je ervan overtuigd dat er een goede markt is voor jouw producten of dienstverlening. Als starter of startup kan je niet altijd de vinger leggen op het probleem waaróm klantenbezoek en/of omzet tegenvallen.
Hoe dan ook, je wilt dóór maar hebt hulp nodig. De Company Coaches zijn ondernemers uit de praktijk voor mensen in de praktijk.

Ondernemersplan maken

Wellicht had je al een ondernemersplan gemaakt maar kwam je er achter dat theorie en praktijk ver uit elkaar liggen. Je krijgt te maken seizoensinvloeden, omgevingsfactoren of economische onzekerheden waardoor de afzet van producten en diensten stagneert terwijl de kosten gewoon doorgaan. Misschien hapert de communicatie of de presentatie die beide belangrijke factoren zijn om klanten te maken en vast te houden.

Financiering regelen

Banken staan nog steeds niet te trappelen om financiering te verstrekken voor het optuigen van jouw onderneming. Zij willen een goed plan, goede visie en vooral zekerheden zodat zij hun investering niet zien zien verdampen. Ondernemen is risico lopen, dat weet jij ook. Zonder financiering ben je vaak vleugellam. Wij regelen, via ons netwerk van investeerders, crowdfunders, banken, lease- en factoringmaatschappijen, voor u de optimale financieringsconstructie.

Ondernemen is focussen op uw core-business

U heeft passie voor uw vak en verstand van uw product, wij kunnen u helpen en ontzorgen bij het behalen van een maximaal rendement door optimale bedrijfsvoering.
CompanyCoaches zijn ervaren (oud)ondernemers die weten wat er speelt binnen uw onderneming.

Bij een financiële quickscan doorlopen wij digitaal de Financiële quickscanadministratie van uw bedrijf, zetten de cijfers op een rijtje en vergelijken die met de branche. Primair vragen we u om de jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar en het telefoonnummer van uw boekhouder voor als er verder nog vragen zijn. U krijgt van ons op 1 a 2 A4’tjes deze vergelijking samen met een korte conclusie aangereikt tijdens een gesprek, zo weet u weer waar u staat!
De module financiële quickscan kost, afhankelijk van de grootte van uw onderneming, € 295,– en vormt de basis voor eigenlijk alle verdere stappen en beleidsbeslissingen in uw onderneming.

Stel doelen voor later om te komen tot een plan voor nu

Hoogstwaarschijnlijk weet u nu wel hoe uw onderneming er uit moet gaan zien, maar heeft u dat ook op papier? Zonder gedegen en goed doordacht plan wordt het ondernemen een wandeling zonder kaart door een groot donker bos: na een poosje bent u de weg kwijt! Samen met CompanyCoaches geeft u uw eigen businessplan-light vorm en inhoud als de basis voor doelgericht en succesvol ondernemen. In uw businessplan-light legt u de hoofdzaken vast die u en uw onderneming bewegen.

Meer omzet en meer klanten

U bent ondernemer en merkt de gevolgen van de stagnerende economie in de kassa. U hebt meer omzet en meer klanten nodig: een Boost for Business. Voorheen kwamen de klanten vanzelf, nu moet u een strategie bedenken. Offline- of online marketing, of een combinatie. Internet of papieren media? U weet één ding zeker: er moet iets gebeuren!
Als er een simpele formule was waarbij een draai aan de knop voldoende was om de business weer op gang te brengen, hadden wij dit hier graag met u gedeeld. Er is meer nodig. Goede strategie en tactiek.

Het internet speelt een steeds grotere rol in website voor uw bedrijfonze samenleving en is niet meer weg te denken als tool om gemakkelijk informatie te verkrijgen. 87% van de mensen die een kleine of grotere aankoop gaan doen oriënteren zich eerst op het internet. Als uw bedrijf nog geen website heeft, bent u dus onzichtbaar en wordt het hoog tijd om u hier eens in te gaan verdiepen.
Wij kunnen een basis bedrijfswebsite voor u maken tegen een actietarief vanaf € 595,– ex btw

Je bent zo goed als de mensen met wie je jezelf omringt.

Eigen bedrijf starten,
daarkomt best wat bij kijken!

Zo werkt Company Coaches

Laagdrempeligheid en oplossend vermogen staan bij ons hoog in het vaandel, dus het kennismakingsgesprek is altijd gratis!!  We willen graag eerst samen onderzoeken of er wederzijds een “click” is en of uw doelstellingen en wensen aansluiten bij onze competenties en mogelijkheden.

Als we beiden vertrouwen hebben in de aan de slag?!uitkomst maken we een heldere opdrachtbevestiging met daarin ook een prijsafspraak, zodat u precies weet waar u aan toe bent! Omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteiten en als de opdracht zich daartoe leent kunnen we ook deels werken op No cure-No pay basis.

Wij beginnen de opdracht door te bepalen waar we nu staan, wat het uiteindelijke doel is en hoe we daar kunnen komen. Dit vatten we samen in een helder en bondig rapport waarin we een aanbeveling doen. Samen maken we een plan van aanpak en een rolverdeling hierin.

Wij weten hoe het werkt bij ondernemers, dus onze doelstelling in het hele proces is om ruimschoots onze kosten terug te verdienen voor u!

Business-meeting.jpg

Vertrouwen is de basis

Een Companycoach is uw steun en toeverlaat in uw bedrijfsproces en wijkt niet van uw zijde totdat de klus geklaard is: samen op weg naar succes!

U kiest voor CompanyCoaches als u ervaring stelt boven theorie, als u geborgenheid en vertrouwen verkiest boven kille procedurele afhandeling en als u persoonlijkheid prettiger vindt dan de anonimiteit van een groot kantoor.

Uw review  is onze beste reclame

Company Coaches heeft al verschillende relaties succesvol bijgestaan. Door sámen te werken aan een nieuwe en zinvolle toekomst wordt een goed perspectief werkelijkheid.

Samen met de CompanyCoaches hebben weZoet red onze ijssalon in Berkel en Rodenrijs Zoet! IJs en Chocolade grondig beetgepakt. Alle facetten zijn doorgelicht: de financiën, de lopende contracten, de marketing en reclame, de openingstijden, website en uiteraard ook de uitstraling van de winkel! We zijn er weer helemaal klaar voor en hebben nu een gezonde onderneming waar we blij van worden! De kosten zijn omlaag, de efficiëntie is verbeterd en de marge en omzet gestegen, wat wil een mens nog meer?!
Dennis Blom, Zoet IJs en Chocolade
Bouwprocesadvies staat onder leiding van Koen Veenhuizen. Dit bedrijf houdt zich bezig met alle aspecten die met bouwen te maken hebben. Dat de sector hard is geraakt door de crisis hoeft geen betoog. CompanyCoaches heeft Koen Veenhuizen geholpen met een website zodat (potentiële) klanten goed geïnformeerd worden. Ook hebben we samen een plan bedacht om actie klanten te werven en (oude) relaties te benaderen. Dat alles heeft geresulteerd in een aantal mooie opdrachten en een uitdagend perspectief.
Koen Veenhuizen, Bouwprocesadvies
Hans Wiersema van Company Coaches heeft Formido Bouwmarkten diverse keren ondersteund. Kenmerkend voor zijn werkstijl is de pragmatische aanpak die altijd wordt voorafgegaan door een heldere analyse van de situatie. Nadat het gewenste doel helder is bepaald volgt een hands-on aanpak waarin alle betrokkenen goed begeleid en gecoacht worden om het gestelde doel te bereiken.
Jan van den Ham, Formido Bouwmarkten