Onze coaches2017-11-13T16:19:38+00:00

Onze coaches

Zijn er voor u!

Een ondernemerscoach van Company coaches weet hoe de hazen lopen!

ondernemerscoachOnze Company Coaches zijn stuk voor stuk (oud)ondernemers die het leuk vinden om andermans problemen op te lossen en uitdagingen om te buigen in kansen en mogelijkheden. Zij kunnen het verschil maken met uw concurrentie! Uw persoonlijke coach gaat samen met u actief aan de slag met uw doelstellingen als uitgangspunt. Om dat geheel vlot en voortvarend te laten verlopen, bieden we coaching, ondersteuning en begeleiding. Wanneer, hoe vaak en hoe lang? Die keuze is aan u! Een ondernemerscoach van ons is uw steun en toeverlaat in uw bedrijfsproces en wijkt niet van uw zijde totdat de klus geklaard is: samen op weg naar succes! Wederzijds vertrouwen staat daarbij voorop; we werken tenslotte naar hetzelfde doel. Daarom krijgt u een vaste ondernemerscoach, waarmee u kunt sparren, spiegelen en klankborden. Uw coach zal u kritisch en constructief bijstaan gedurende de uitvoering en ervoor zorgen dat het beoogde resultaat wordt behaald.

Ondernemen is focussen op uw core-business

U heeft passie voor uw vak en verstand van uw product, wij kunnen u helpen en ontzorgen bij het behalen van een maximaal rendement door optimale bedrijfsvoering.
CompanyCoaches zijn ervaren (oud)ondernemers die weten wat er speelt binnen uw onderneming.

Bij een financiële quickscan doorlopen wij digitaal de Financiële quickscanadministratie van uw bedrijf, zetten de cijfers op een rijtje en vergelijken die met de branche. Primair vragen we u om de jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar en het telefoonnummer van uw boekhouder voor als er verder nog vragen zijn. U krijgt van ons op 1 a 2 A4’tjes deze vergelijking samen met een korte conclusie aangereikt tijdens een gesprek, zo weet u weer waar u staat!
De module financiële quickscan kost, afhankelijk van de grootte van uw onderneming, € 295,– en vormt de basis voor eigenlijk alle verdere stappen en beleidsbeslissingen in uw onderneming.

Stel doelen voor later om te komen tot een plan voor nu

Hoogstwaarschijnlijk weet u nu wel hoe uw onderneming er uit moet gaan zien, maar heeft u dat ook op papier? Zonder gedegen en goed doordacht plan wordt het ondernemen een wandeling zonder kaart door een groot donker bos: na een poosje bent u de weg kwijt! Samen met CompanyCoaches geeft u uw eigen businessplan-light vorm en inhoud als de basis voor doelgericht en succesvol ondernemen. In uw businessplan-light legt u de hoofdzaken vast die u en uw onderneming bewegen.

Meer omzet en meer klanten

U bent ondernemer en merkt de gevolgen van de stagnerende economie in de kassa. U hebt meer omzet en meer klanten nodig: een Boost for Business. Voorheen kwamen de klanten vanzelf, nu moet u een strategie bedenken. Offline- of online marketing, of een combinatie. Internet of papieren media? U weet één ding zeker: er moet iets gebeuren!
Als er een simpele formule was waarbij een draai aan de knop voldoende was om de business weer op gang te brengen, hadden wij dit hier graag met u gedeeld. Er is meer nodig. Goede strategie en tactiek.

Het internet speelt een steeds grotere rol in website voor uw bedrijfonze samenleving en is niet meer weg te denken als tool om gemakkelijk informatie te verkrijgen. 87% van de mensen die een kleine of grotere aankoop gaan doen oriënteren zich eerst op het internet. Als uw bedrijf nog geen website heeft, bent u dus onzichtbaar en wordt het hoog tijd om u hier eens in te gaan verdiepen.
Wij kunnen een basis bedrijfswebsite voor u maken tegen een actietarief vanaf € 595,– ex btw

De CompanyCoaches:

Hans Wiersema, company coach

Hans Wiersema

Ondernemerscoach, retail-specialist en MfN registermediator.

Hans is een ervaren people manager die op de werkvloer snel de vinger weet te leggen op “pijnplekken” in de organisatie en deze desgewenst ad-interim weet te structureren voor een optimaal rendement uit uw werknemers. Door zijn ervaring van meer dan 30 jaar in retail kan hij de gemiddelde winkel moeiteloos naar een hoger level tillen qua omzet, efficiëntie en rendement. Ook op het gebied van marketing, reclame en huisvestingszaken staat hij zijn mannetje en kan u daarin adviseren en ondersteunen.

Als coach helpt Hans ondernemers met een (bijna)burn-out om weer op verantwoorde wijze terug te keren in hun bedrijf. Hij is daar geweest en bewezen dat je met de juiste coaching en begeleiding uiteindelijk beter kan functioneren en presteren dan voor je burn-out!

Ga naar zijn persoonlijke pagina

Dick van Ardenne

Financieel coach en specialist op het gebied van financieel management en bedrijfsfinanciering.

Hij luistert naar de ondernemer om te doorgronden wat echt belangrijk voor haar/hem is, communiceert helder, maakt een grondige financiele analyse met een duidelijke inschatting van de financiele risico’s en maakt een overzichtelijk (kort en kernachtig) rapport waarmee u gefundeerde beslissingen kunt nemen!

Een passende financiering vinden voor uw bedrijf is geen eenvoudige opgave in de wereld waarin we momenteel leven. Waar 10 jaar geleden de meeste bedrijfskredieten afgesloten werden bij de bank, is nu een grote verschuiving ontstaan naar private investeerders, crowdfunding en andere financieringsvormen. Dick kent als geen ander de weg in deze wereld en weet op passende wijze uw financiering naadloos aan te sluiten op uw behoeften tegen de beste voorwaarden en tarieven.

Ga naar zijn persoonlijke pagina

Dick van Ardenne, ondernemerscoach
Dick Hofman, ondernemerscoach

Dick Hofman

Ondernemerscoach en communicatie deskundige

Creatief denken is slechts een understatement voor Dick! Hij houdt zich graag bezig met marketing-communicatie en weet uw bedrijfsboodschap als geen ander onder het voetlicht te brengen. Zowel offline als online staat hij zijn mannetje.

Al ruim 40 jaar begeeft Dick zich in ondernemersland en naast dat hij zelf ondernemer is, adviseert hij klanten en collega’s op het zeer brede en belangrijke vlak van communicatie en presentatie van de interne en externe bedrijfsboodschap. Hij fileert de problematiek in korte tijd tot de essentie van de vraagstelling en produceert snel een oplossing.

 

Uw review is

onze beste reclame

Company Coaches heeft al verschillende relaties succesvol bijgestaan. Door sámen te werken aan een nieuwe en zinvolle toekomst wordt een goed perspectief werkelijkheid.

Samen met de CompanyCoaches hebben weZoet red onze ijssalon in Berkel en Rodenrijs Zoet! IJs en Chocolade grondig beetgepakt. Alle facetten zijn doorgelicht: de financiën, de lopende contracten, de marketing en reclame, de openingstijden, website en uiteraard ook de uitstraling van de winkel! We zijn er weer helemaal klaar voor en hebben nu een gezonde onderneming waar we blij van worden! De kosten zijn omlaag, de efficiëntie is verbeterd en de marge en omzet gestegen, wat wil een mens nog meer?!
Dennis Blom, Zoet IJs en Chocolade
Bouwprocesadvies staat onder leiding van Koen Veenhuizen. Dit bedrijf houdt zich bezig met alle aspecten die met bouwen te maken hebben. Dat de sector hard is geraakt door de crisis hoeft geen betoog. CompanyCoaches heeft Koen Veenhuizen geholpen met een website zodat (potentiële) klanten goed geïnformeerd worden. Ook hebben we samen een plan bedacht om actie klanten te werven en (oude) relaties te benaderen. Dat alles heeft geresulteerd in een aantal mooie opdrachten en een uitdagend perspectief.
Koen Veenhuizen, Bouwprocesadvies
Hans Wiersema van Company Coaches heeft Formido Bouwmarkten diverse keren ondersteund. Kenmerkend voor zijn werkstijl is de pragmatische aanpak die altijd wordt voorafgegaan door een heldere analyse van de situatie. Nadat het gewenste doel helder is bepaald volgt een hands-on aanpak waarin alle betrokkenen goed begeleid en gecoacht worden om het gestelde doel te bereiken.
Jan van den Ham, Formido Bouwmarkten