Referenties2017-07-21T09:33:44+00:00

Tevreden klanten: onze ambassadeurs

Hans Worst

Hans Worst

Dick van Ardenne is een financieel adviseur en coach die zowel realistisch als optimistisch is. Hij onderzoekt grondig alle mogelijkheden en neemt de tijd om werkelijk te doorgronden wat belangrijk is voor de vraag die je als ondernemer stelt. Hij is een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken en is betrouwbaar. Hij weet door te pakken wanneer nodig maar ook om even gas terug te nemen om het overzicht te behouden. Kortom, een aanrader wanneer je om eerlijk en goed financieel advies zit te springen en wanneer je een coach nodig hebt die je zowel aanspoort als afremt op de juiste momenten en je echt begeleid in het nemen van soms lastige beslissingen.

Hans en Christa Bode van Hans Worst
Formido

Formido Bouwmarkten

Hans Wiersema van Company Coaches heeft Formido Bouwmarkten verschillende keren ondersteund bij het oplossen van urgente situaties in diverse vestigingen. Kenmerkend voor zijn werkstijl is de pragmatische aanpak die altijd wordt voorafgegaan door een heldere analyse van de situatie. Nadat het gewenste doel helder is bepaald volgt een hands-on aanpak waarin alle betrokkenen goed begeleid en gecoacht worden om het gestelde doel te bereiken.

Jan van den Ham
Puur geknipt

Puur Geknipt

De CompanyCoaches waren mijn steun en toeverlaat in een zeer moeizame periode in mijn zakelijke leven. Door een onoplosbaar conflict met mijn compagnon was de situatie bij ons kinderdagverblijf onhoudbaar geworden en heb ik moeten besluiten dit met pijn in mijn hart te verlaten. Ondanks het feit dat het idee van een duurzaam en biologische kinderdagverblijf door mij bedacht waren heb ik toch mijn aandelen verkocht om mijn tijd, energie en creativiteit weer te gaan steken in positieve zaken. Nu staat de opzet van een nieuw bedrijf voor de deur en ook daar denken de CompanyCoaches weer mee en zorgen voor de juiste input en rekenmodellen om te komen tot een goed doordacht plan. Uiteraard is duurzaamheid weer de grote drijvende factor in het nieuwe plan voor een duurzame kapperszaak in Dordrecht die in september haar deuren gaat openen: Puur Geknipt is dan geboren!

Penny de Vree
Paul&Paul

Paul & Paul

Wij hebben twee jaar geleden Dick van Ardenne een vestigingsplaatsonderzoek laten doen voor Paul en Paul: Arie & Joop een mogelijk nieuw te openen vestiging. Hij heeft daarvan een zeer compleet en overzichtelijk rapport gepresenteerd en gelijktijdig onze huidige bedrijfsvoering onder de loep genomen. Daar kwamen voor ons zeer nuttige zaken uit naar voren en heeft onze focus en efficiency danig verbeterd, met een flinke kostenbesparing en omzetstijging als gevolg!

Afgelopen week heeft hij de financiering (met geweldige condities en tarief) voor de aankoop van onze bedrijfsloodsen afgerond!

Arie en Joop Paul

Nagelstudio Le Pair

Le Pair Nagelstudio en Pedicure

Van een simpele online prijslijst heb ik nu een fantastische website met een mooi overzicht van mijn pedicure, manicure en nagel activiteiten, een gastenboek, diverse producten pagina’s en zelfs een goed werkende webshop met Ideal betaling. Ik heb nu meer klanten in mijn nagelstudio en ook meer omzet in m’n shop!

Ilse le Pair
Zoet! IJs en chocolade

Zoet! IJs en Chocolade

Samen met de CompanyCoaches hebben we onze ijssalon in Berkel en Rodenrijs, Zoet! IJs en Chocolade, grondig aangepakt. Alle facetten zijn doorgelicht: de financiën, de lopende contracten, de marketing en reclame, de openingstijden, website en uiteraard ook de uitstraling van de winkel! We zijn er weer helemaal klaar voor en hebben nu een gezonde onderneming waar we blij van worden! De kosten zijn omlaag, de efficiëntie is verbeterd en de marge en omzet gestegen, wat wil een mens nog meer?!

Dennis en Daisy Blom

Ondernemen is focussen op uw core-business

U heeft passie voor uw vak en verstand van uw product, wij kunnen u helpen en ontzorgen bij het behalen van een maximaal rendement door optimale bedrijfsvoering.
CompanyCoaches zijn ervaren (oud)ondernemers die weten wat er speelt binnen uw onderneming.