De specialisten2018-02-07T09:39:08+00:00

Onze specialisten: bewezen deskundig!

Specialisten team van Company coaches

Specifieke expertise, speciaal voor onze relaties

De meeste ondernemersvaardigheden zijn wel in huis bij de CompanyCoaches. Als we bij een opdracht toch aanlopen tegen zaken die specifieke en gefundeerde expertise behoeft, en we denken echt een expert nodig te hebben, kunnen we terugvallen op een team
van gerenommeerde specialisten die ieder voor zich een kei zijn op zijn of haar vakgebied.

Zij dragen ondernemend Nederland ook een warm hart toe, hebben zich bij ons al bewezen en kunnen wij, in overleg met u, inschakelen waar nodig zodat u niet hoeft te twijfelen over de kwaliteit van de oplossing binnen uw bedrijf!

Ondernemen is focussen op uw core-business

U heeft passie voor uw vak en verstand van uw product, wij kunnen u helpen en ontzorgen bij het behalen van een maximaal rendement door optimale bedrijfsvoering.
CompanyCoaches zijn ervaren (oud)ondernemers die weten wat er speelt binnen uw onderneming.

Bij een financiële quickscan doorlopen wij digitaal de Financiële quickscanadministratie van uw bedrijf, zetten de cijfers op een rijtje en vergelijken die met de branche. Primair vragen we u om de jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar en het telefoonnummer van uw boekhouder voor als er verder nog vragen zijn. U krijgt van ons op 1 a 2 A4’tjes deze vergelijking samen met een korte conclusie aangereikt tijdens een gesprek, zo weet u weer waar u staat!
De module financiële quickscan kost, afhankelijk van de grootte van uw onderneming, € 295,– en vormt de basis voor eigenlijk alle verdere stappen en beleidsbeslissingen in uw onderneming.

Stel doelen voor later om te komen tot een plan voor nu

Hoogstwaarschijnlijk weet u nu wel hoe uw onderneming er uit moet gaan zien, maar heeft u dat ook op papier? Zonder gedegen en goed doordacht plan wordt het ondernemen een wandeling zonder kaart door een groot donker bos: na een poosje bent u de weg kwijt! Samen met CompanyCoaches geeft u uw eigen businessplan-light vorm en inhoud als de basis voor doelgericht en succesvol ondernemen. In uw businessplan-light legt u de hoofdzaken vast die u en uw onderneming bewegen.

Meer omzet en meer klanten

U bent ondernemer en merkt de gevolgen van de stagnerende economie in de kassa. U hebt meer omzet en meer klanten nodig: een Boost for Business. Voorheen kwamen de klanten vanzelf, nu moet u een strategie bedenken. Offline- of online marketing, of een combinatie. Internet of papieren media? U weet één ding zeker: er moet iets gebeuren!
Als er een simpele formule was waarbij een draai aan de knop voldoende was om de business weer op gang te brengen, hadden wij dit hier graag met u gedeeld. Er is meer nodig. Goede strategie en tactiek.

Het internet speelt een steeds grotere rol in website voor uw bedrijfonze samenleving en is niet meer weg te denken als tool om gemakkelijk informatie te verkrijgen. 87% van de mensen die een kleine of grotere aankoop gaan doen oriënteren zich eerst op het internet. Als uw bedrijf nog geen website heeft, bent u dus onzichtbaar en wordt het hoog tijd om u hier eens in te gaan verdiepen.
Wij kunnen een basis bedrijfswebsite voor u maken tegen een actietarief vanaf € 595,– ex btw

Onze specialisten
staan voor u klaar

Klanttevredenheid en klanthousiasme!

Feike Cats, companycoaches.nl

Feike Cats

Regelmatig vraag ik mensen of er een organisatie is waarover ze enthousiast zijn. Altijd komen ze met een verhaal. Soms vraag ik naar een bedrijf dat hun enthousiasme heeft verloren en waarmee ze geen zaken meer willen doen. Opnieuw is er een verhaal. Het belangrijkste bij zowel enthousiasme als ontevredenheid zijn de ervaringen/verhalen. Een tevreden persoon heeft geen verhaal te vertellen. Alles verliep naar verwachting. Maar juist door een onverwachte gebeurtenis vergeet je iets niet meer. Een enthousiaste Klant heeft altijd een bijzonder verhaal. Net zoals enthousiaste medewerkers hun verhalen hebben.

logo houdenvanklanten

HoudenvanKlanten
Francijntje de Kadtlaan 10
3136 LR VLAARDINGEN
Tel (010) 474 08 86

www.houdenvanklanten.nl

Reclame en Communicatie, zowel online als offline!

Dick Hofman

Communicatie specialist: offline en online

Creatief denken is slechts een understatement voor Dick! Hij houdt zich graag bezig met marketing-communicatie en weet uw bedrijfsboodschap als geen ander onder het voetlicht te brengen. Zowel offline als online staat hij zijn mannetje. Al ruim 40 jaar begeeft Dick zich in ondernemersland en naast dat hij zelf ondernemer is, adviseert hij klanten en collega’s op het zeer brede en belangrijke vlak van communicatie en presentatie van de interne en externe bedrijfsboodschap. Hij fileert de problematiek in korte tijd tot de essentie van de vraagstelling en produceert snel een oplossing.

Dick Hofman, company coach

Reclame010
Louise de Colignylaan 343
3136 NS Vlaardingen
Tel. 010-2499011

www.websites-en-meer.nl
www.dickhofman.nl

Verkooptraining en klantgerichtheid

Ben Noordermeer, companycoaches.nl

Ben Noordermeer

Confidence on the job. Dat is de missie van Guidance in Sales. Zorgen voor zelfvertrouwen terwijl uw mensen telefonisch of tijdens een klantbezoek uw waardevolle producten of diensten aan de man brengen. Door ze de fijne kneepjes bij te brengen en te leren waar ze in zulke situaties op moeten letten. Met onze expertise op het gebied van training en coaching, fieldmarketing en het verkrijgen van een helicopterview door marketingconsultancy (inclusief advies en projectbegeleiding), kunnen we elk bedrijf helpen om de organisatie en de resultaten op het gebied van sales en marketing te verbeteren.

www.guidanceinsales.nl

Guidance in Sales
Laan der 7 linden 77
2645 GR Delfgauw
Telefoon: +31 6 23 43 68 90

www.guidanceinsales.nl

Mediation en conflictbemiddeling: beter praten dan procederen!

Hans Wiersema, Register-mediator

Hans Wiersema

Register-mediator en conflictbemiddelaar

Ik ben als MfN register mediator (met accreditatie familiemediation) voor het bedrijfsleven werkzaam op het gebied van conflicten binnen ondernemingen in het midden- en klein segment. Wat een lastig vraagstuk is voor een onderneming of instelling is voor mij een uitdaging. Voor ieder probleem is er een passende oplossing. In mijn functie als bedrijfsadviseur ga ik altijd samen met de ondernemer op zoek naar een oplossing voor hun probleem/situatie. Hierin neem ik een coachende en inspirerende rol aan.

Wiersema Mediation

Hans Wiersema
Steenbreekvaren 54
2661PT Bergschenhoek
+31 6 2299 3791

www.wiersema-mediation.nl

Juridisch bedrijfskundig specialist

Martin Hoogenboom, companycoaches.nl

Martin Hoogenboom

Juridisch specialist

Martin is sinds 2002 advocaat en treedt met name op voor middelgrote tot grote nationale en internationale ondernemingen. Zijn assistentie wordt vaak ingeroepen bij omvangrijke en complexe geschillen. Ook denkt hij met grote regelmaat met directies mee over juridische implicaties van voorgenomen strategische of tactische beslissingen. Zijn praktische en directe aanpak wordt zeer gewaardeerd.
Relaties en kantoorgenoten kenmerken Martin als prettig in de omgang, bijter, direct, slim, hardwerkend, en vooral, eigenwijs.

Martin Hoogenboom, companycoaches.nl

deh advocaten
Struisenburgstraat 46
3063 BR Rotterdam
Tel. 010-4421520

www.dehadvocaten.nl

Accountancy en fiscaliteiten, slim met je geld omgaan!

Ferdi Hakvoort

Ferdi Hakvoort

Specialist accountancy en belasting advies

Samen met de ondernemer werken aan zijn toekomst. Sparren. Actief meedenken als partner in business. Gewoon, met gezond boerenverstand, in plaats van checklistjes af te werken. Innovatief. Niet te formeel. Denken in oplossingen in plaats van problemen. Duidelijke communicatie, in alle opzichten. Eigenwijs.
En dat allemaal met een brede blik op uw horizon.

logo FHA accountantcy, companycoaches.nl

FHA accountancy


Westlaan 28
2641 DM Pijnacker
Tel. 015-2023004

http://www.fha-advies.nl

Assurantiën en life-planning, zekerheid voor later

Jan Wolter Oord, companycoaches.nl

Jan Wolter Oord

Assurantiën en lifeplanning

Als ondernemer heeft u twee belangen: uw bedrijf en uw thuissituatie. Die twee belangen zijn nooit helemaal te scheiden. Veel financiële zaken overlappen elkaar dan ook.

Dat biedt u goede mogelijkheden om verzekeringen en andere financiële zaken te combineren. U kunt in veel gevallen steeds de keuze maken of u bepaalde voorzieningen privé regelt of op de zaak zet. En daarbij kiest u uiteraard voor de oplossing die het beste bij u past en u het meeste voordeel biedt.

Oord assurantien, companycoaches.nl

Oord assurantien
Noorderparklaan 20
2662 DJ Bergschenhoek
Tel. 010-4400788

www.oordbv.nl