Bedrijfsfinanciering2017-07-21T09:33:45+00:00

Bedrijfsfinanciering.
Hoe werkt dat?

Bedrijfsfinanciering aanvragen.
Check gratis uw mogelijkheden!

Als ondernemer in het midden en kleinbedrijf (MKB) valt het niet mee om een bedrijfsfinanciering of bedrijfskrediet te krijgen voor uw bedrijf. Banken vragen steeds meer zekerheden maar dit betekent niet dat zij u dan automatisch een bedrijfsfinanciering verstrekken. Door o.a. de financiële crisis en de verscherpte wet- en regelgeving en is het steeds lastiger geworden om bij de bank een financiering te verkrijgen voor een MKB-bedrijf. Banken zijn dus niet meer de eerst aangewezen partij om uw krediet bij te regelen, maar waar kunt u dan terecht?

Bij ons kunt u uw bedrijfsfinanciering online aanvragen: gemakkelijk, snel en deskundig!

Het maakt niet uit of u een nieuw bedrijf wilt starten, een bestaand bedrijf wilt overnemen of wilt groeien in uw huidige business: wij beoordelen uw bedrijfsfinanciering online en koppelen snel aan u terug of wij mogelijkheden zien. Steeds vaker is een bedrijfsfinanciering een mix groeivan diverse vormen van financiering, het stapelen van financieringsvormen, die gebruikt worden om een bedrijf te starten, groei te realiseren, of een bedrijf uit “zwaar weer” te krijgen. Deze andere vormen van vreemd vermogen en risicokapitaal zijn voor de gemiddelde ondernemer vaak onbekend of niet geheel duidelijk.

Maak een afspraak
Bedrijfsfinanciering aanvragen

CompanyCoaches heeft specialisten

Voor bedrijfsfinanciering heeft CompanyCoaches specialisten met adequate kennis en het juiste netwerk om onafhankelijk de optimale financieringsmix voor u te realiseren en dit uiteraard tegen de laagst mogelijke kosten en beste voorwaarden.

Via een aantal eenvoudig te beantwoorden vragen maken wij een eerste beoordeling of u voor bedrijfsfinanciering bij een bank, crowfundingsplatform, leasemaatschappij, factoringmaatschappij en/of private investeerder in aanmerking komt.

Wij informeren u zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen vijf werkdagen, over de mogelijkheden welke wij voor u bedrijf zien (ook als wij geen mogelijkheden voor uw bedrijf zien, informeren wij u).

Bij voldoende mogelijkheden maken wij graag een afspraak met u voor een passende offerte en het vervolgtraject.

The proof of the pudding is in the eating

Enthousiaste klanten zijn de echte ambassadeurs. Zij delen hun ervaringen graag met anderen. In tegenstelling tot tevreden klanten. Inspireer uw klanten en maak een plan om hen enthousiast te maken. Ervaar zelf wat klantgedrag kan betekenen voor uw omzet!

Klanten en omzet omhoog

Klant als Amassadeur

Zet uw bestaande klanten in, om nieuwe klanten te maken. Beloon uw klanten op het moment dat zij potentiële nieuwe klanten bij u introduceren. Uw klanten fungeren als ambassadeur als zij enthousiast zijn over uw producten/diensten. Zorg daarom dat u altijd op de hoogte bent van wat er leeft bij uw klanten. Ga regelmatig op bezoek!

Klanten en omzet omhoog

Omzet scoren bij bestaande klanten

Uw huidige klanten bieden mogelijkheden voor meer rendement. Zij kennen u en uw onderneming. Zij zullen sneller geneigd zijn om meer artikelen/diensten af te nemen. Maak het aantrekkelijk door bestaande klanten te belonen voor hun extra afname. De beste manier om dat doel te bereiken is door met uw klanten te communiceren. Wanneer bent u voor het laatst op klantbezoek geweest?

Klanten en omzet omhoog

Omzet genereren bij nieuwe klanten

Door een aantrekkelijke propositie kunt u nieuwe klanten binnenhalen. “Klanten zijn net mensen” dat weet u uit de praktijk. Zij komen meestal niet vanzelf bij u aankopen. Er is een reden of een zetje nodig. U kunt wachten tot zij bij u aankloppen of er zelf op uit gaan.

Herhalingsaankopen zijn cruciaal om te overleven.
Meer tips voor succesvol ondernemen hieronder.

 • Houd van je klanten

 • Kies voor responsive website

 • Adverteren werkt nog steeds

 • Organiseer een Open Dag

 • Bezoek regelmatig uw klanten

 • Herhalingsaankopen zijn de basis

 • Presentatie is superbelangrijk

 • Zorg goed voor medewerkers

 • Begin elke dag met een lach

 • Folderen, voor meer omzet

 • Mensen zoeken op internet

 • Zoek een goede coach

 • Met een flyer bereik je méér

 • Probeer Free Publicity te genereren

 • Zorg voor een schone winkel